Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، همایون حائری امروز در حاشیه افتتاح شبکه خود نگهدار برق در استان گیلان جمع خبرنگاران با بیان اینکه باید شبکه‌های فرسوده برق در برخی استان‌های کشور باید نوسازی شوند، اظهار کرد: برق یکی از نیازهای اصلی مردم در طول سال است ولی در برخی استان‌های کشور در حوزه شبکه توزیع با فرسودگی‌هایی مواجه هستیم که باید برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نوسازی بخشی از شبکه فرسوده برق در گیلان گفت: امروز هفت کیلومتر شبکه خود نگهدار فشار ضعیف در برخی از روستاهای لنگرود جایگزین شبکه فرسوده شده است.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه کل شبکه فشار ضعیف گیلان ۲۰ هزار کیلومتر است،تصریح کرد: کل شبکه‌های فشار ضعیف مسی در استان ۲۰ هزار کیلومتر است که هفت هزار کیلومتر آن اجرایی شده و مابقی تا اواخر سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

حائری مزایای با تأکید بر لزوم‌توجه به خدمات‌رسانی مناسب در حوزه به مردم با توجه به فرارسیدن فصل گرما بیان کرد: شبکه‌های خود نگهدار فشار ضعیف دارای مزایایی همچون مقاومت و استحکام بالا در مقابل طوفان و برق رسانی مناسب در شرایط بحرانی است.

وی با ابرار نگرانی از افزایش پیک‌مصرف برق در کشور گفت: پیک مصرف برق در کشور به ۶۰ هزار مگابایت رسیده است ولی همکاران ما در شرکت توزیع نیروی برق در حال تامین برق مورد نیاز کشور هستند.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه فرسوده برق گیلان مصرف برق در گیلان پیک مصرف کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه های سیستان و بلوچستان

تین نیوز

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

اکبری با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره مندی از منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه های این خطه بویژه محور چابهار میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: بهبود وضعیت راه های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده ای و ارتباط تجاری ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور افزایش یافته است
  • شبکه آبرسانی جزیره هرمز نوسازی می‌شود
  • نوسازی شبکه‌ برق در بخش دستگرد
  • یک گروه مصری مسئولیت قتل تاجر اسرائیلی را بر عهده گرفت
  • گروه مصری طلائع التحریر مسئولیت قتل تاجر اسرائیلی در اسکندریه را بر عهده گرفت
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان