Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر حسین فرشیدی دوشنبه شب با اعلام این خبر به رسانه ها اظهار داشت: عمده تجهیزات خریداری شده شامل سه عدد تخت آی سی یو ، ۴۰ تخت بستری ،دستگاه ماموگرافی، الکترولیت آنالایزر دستگاه ونتیلاتور، تشک مواج، دستگاه الکتروکاردیوگراف، ۱۰ عدد کپسول اکسیژن و دستگاه اکسیژن ساز کانتینری و برخی موارد دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز تهیه و خریداری یک دستگاه تصویربرداری پزشکی و یک دستگاه لاپاراسکوپ جهت تجهیز بیشتر بیمارستان قشم در دست انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به روند توسعه حوزه بهداشت و درمان هرمزگان به ویژه در جزایر، بیان داشت: در طول سال های اخیر اقدامات بسیار خوبی در این حوزه انجام شده و هم اکنون ۲هزار و ۵۷۳ تخت بیمارستانی در بخش دانشگاهی و غیردانشگاهی هرمزگان فعال است.

به گفته فرشیدی، پیش از این هرمزگان در شاخص تخت به جمعیت فاصله بسیاری با میانگین کشوری داشت که خوشبختانه این فاصله در دولت سیزدهم تا حد زیادی برطرف و هم اکنون نسبت تخت به جمعیت در استان ۱.۳۶ و استاندارد کشوری این شاخص ۱.۷۷ است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

این جزیره زیبا با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

استان هرمزگان در حال حاضر با جمعیت حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دارای ۲۲ بیمارستان اعم از دولتی ، نظامی و بخش خصوصی با بیش از ۲ هزار ۵۷۳ تخت فعال است.

از مجموع بیمارستانها در استان هرمزگان، ۱۵ بیمارستان با یک هزار و ۸۱۵ تخت دانشگاهی ( دولتی ) و هفت بیمارستان با ۷۵۸ تخت غیردانشگاهی و متعلق به دیگر بخش ها است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان کمبود تخت بیمارستانی هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کمبود تخت بیمارستانی هرمزگان کمبود تخت بیمارستانی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد فلاحتکار صبح پنج شنبه در حاشیه آئین افتتاح کارگاه اشتغال خیاطی در کمالشهر در جمع خبرنگاران گفت: در دوران کرونا زمانی که اعلام شد مردم نیاز به ماسک و مواد اولیه جلوگیری از ابتلاء به آن دارند، یک خانواده در کنار گروه‌های جهادی بسیج قرار گرفتند، منزل خود را در اختیار آنها قرار دارند و اقدام به تولید ماسک و لوازم موردنیاز برای مقابله با این بیماری کرده و نیازی از کشور را تأمین کردند.

وی با بیان اینکه پس از دوران کرونا این خانواده با روحیه جهادی و انقلابی و حمایت‌های بسیج، کارگاه مذکور را تبدیل به کارگاه تولید تجهیزات پزشکی کردند، به تحقق شعار سال و مردمی سازی اقتصاد اشاره و اظهار کرد: این خانواده ثابت کردند که این امر محقق می‌شود و ما می‌توانیم در جاهای کوچک اقدامات بزرگ انجام دهیم و هیچ کاری نشد ندارد.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان البرز بیان کرد: این خانواده علاوه بر کارگاه در منازل خود نیز اقدامات لازم را انجام می‌دهند تا تجهیزات آماده تحویل شوند، آنها به نوعی اشتغال خانگی را پایدارسازی می‌کنند. نکته قابل توجه این است که اقلام تولیدی در این کارگاه با قیمتی حداقل ۴۰ درصد پایین‌تر از قیمتی که در بازار به فروش می‌رسد، عرضه می‌شود.

سرهنگ علی شعبانی، فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع) کرج نیز در این رابطه مطرح کرد: این خانواده بسیجی از همان ابتدا که کرونا آغاز شد در کنار مردم ایستادند و شروع به تولید ماسک و لباس‌های بیمارستانی و … کردند. پس از دوران کرونا سازمان بسیج سازندگی استان البرز با اعطای تسهیلات به این خانواده کمک کرد تا کارگاه را توسعه و تعداد نفرات شاغل را افزایش دهند.

وی عنوان کرد: اکنون حدود ۲۰ نفر به صورت مستقیم در این کارگاه مشغول فعالیت هستند و ۲۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با این مجموعه کار می‌کنند، بدین صورت که بخش اولیه تولید را در منازل خود انجام می‌دهند. در مجموع حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از اهالی همین محل در این کارگاه مشغول کار شده‌اند و این خانواده اقتصاد مقاومتی و مردمی سازی اقتصاد را رقم زده است.

کد خبر 6101153

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • جریمه۱۵ میلیارد ریالی فروشنده تجهیزات تقلبی آسانسور در کرمانشاه
  • اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • اهداء ۲ دستگاه اکسیژن ساز به بانک امانات تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر سلماس
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است